Waarom ben jij een catch?
Ik laat mensen misschien niet zomaar toe in mijn leven, maar zodra dat het geval is, heb je aan mij een lieve, zorgzame vriend voor de rest van je leven. Verder ben ik erg optimistisch ingesteld.

Noem een minder positieve eigenschap van jezelf?
Ik ben echt een kat-uit-de-boom-kijkertje! Misschien niet heel erg, maar ik zou soms wat spontaner willen zijn of overkomen.

Waar ben jij naar op zoek in een relatie?
Op zoek is een groot woord, maar wie heeft er nou niet een beetje liefde nodig in het leven? Ik vind het heel belangrijk iemand te kunnen vertrouwen. Monogamie, soms ver te zoeken in het gay leven, is voor mij ook heel belangrijk. Ik zoek bovenal iemand waarmee ik niet alleen een relatie heb, maar waarmee ik ook beste maatjes kan zijn.’

Stad of platteland?
Platteland! Of is Hoenderloo een stad? Nee, ondanks dat ik echt van de stad houd, van de mensen, het uitgaan, de winkels, de drukte en de levendigheid, vind ik het stiekem toch ook weer lekker om terug te komen in the middle of nowhere.

Club of kroeg?
Beiden! Er zijn tijden voor de club en even helemaal uit je panty te gaan (wat ik soms ook echt nodig heb) maar er zijn ook zeker tijden dat het gezellig in de kroeg kan zijn.

Carrière of gezin?
Carrière, als huisvader.

Vrienden of familie
Mijn familie zal altijd op één blijven staan, maar m’n beste vrienden zijn eigenlijk ook een beetje familie.

Wat vind je een afknapper?
O, ik heb er wel een paar, maar liefde maakt blind. Nee, het ergste vind ik een slecht gebit en een slechte adem.

Heb je gekke gewoontes?
Aan alles altijd willen ruiken (nou ja bijna alles).

Wat vind jij van baarden?
Prikken en zijn vies! Het schijnt helemaal hip te zijn om met zo´n grote baard rond te lopen, maar nee, sorry. Een kort getrimd baardje kan ik dan weer wel waarderen.

Wil jij Jeffrey of een van de duizend andere singles ontmoeten, neem dan een kijkje op gayPARSHIP.nl.