Waarom ben jij een catch?
Ik sta positief in het leven, hou van spontaan eropuit gaan, maar kan ik ook heerlijk een avond thuis op de bank hangen. Ik ben sportief en kan uren over politiek en maatschappelijke vraagstukken lullen, hoewel dat ook een valkuil kan zijn. Als ik een relatie heb ga ik er helemaal voor.

Noem een minder positieve eigenschap van jezelf?
Ik ben nogal een chaoot. Mijn agenda is een redelijke puinhoop en ik maak weleens dubbele afspraken met vrienden. Daar moet je tegen kunnen ;-)

Wat vind jij belangrijk in een relatie?
Vertrouwen.

Club of kroeg?
Zeker een kroeg. Lekker bijkletsen met vrienden, contact leggen en een dansje wagen. Daarin ben ik toch een echte Brabander.

Wat vind je een afknapper?
Arrogantie en egoïsme.

Wat doe je het liefst op een luie zondag?
Dat hangt van de week af. Meestal is de zondag wel echt een relaxdagje. Lekker bijkletsen met vrienden en genieten van het hier en nu.

Heb je nog gekke gewoontes?
Kerst is heilig in mijn huis. Lekker de boel versieren, kerstbomen binnenhalen en kerstmuziek luisteren. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! [lacht]

Wat vind jij fysiek aantrekkelijk?
Een sportief uiterlijk, geschoren koppie en/of donker haar en blauwe ogen zijn voor mij een must.

Wat is het meest romantische dat je ooit is overkomen?
Daar moet ik serieus heel hard over nadenken, terwijl ik toch best romantisch ben. Ik daag jullie uit om mij romantisch te verrassen, zodat ik hier wel iets weet in te vullen! #challenge

Wil jij Tomas of een van de duizend andere singles ontmoeten, neem dan een kijkje op gayPARSHIP.nl.