Bernardo Velasco was een snoepje in maart, deze Braziliaanse godheid is ondergoedmodel en dat doet het goed!

Red Heads zijn hotter dan hot! Dat bewezen afgelopen september de rossige snoepjes gefotografeerd door Thomas Knights. Hij lanceerde een boek en kalender met 100 mooie redheads. Kwijlen geblazen dit.

Driemaal is scheepsrecht, in een ‘Snoepje van de Week’ in april trakteerden we jullie op niet één, maar drie snoepjes. Waaronder Frank Ocean, de eerste mainstream hiphop-artiest die ervoor uitkwam homoseksueel te zijn.

 
We hebben niet zo vaak snoepjes van Hollandse bodem, maar Donny Roelvink mag er zeker wel zijn. Zwoele ogen, wimpers die de sterren kunnen raken en lippen om te zoenen. Wij zijn nog niet uitgekeken op dit Hollandse supersnoepje.

Zucht, zwijmel en kwijl. Zac Efron was dit jaar ook een snoepje waar we met z’n allen van genoten. De High School Musical-ster is allang niet meer alleen leuk voor je kleine zusje of broertje. Van hem kunnen we allemaal genieten.

 
We maakten je weekend leuker met de Britse acteur Rob James-Collier, hij speelt een gay butler in het kostuum drama Downtown Abbey maar zijn voorkomen is zeker geen drama. 

Dubbelop genieten was het met onze tweeling-special. Deze snoepjes zijn extra leuk omdat er twee van zijn!

Welk snoepje van afgelopen jaar maakte jou het meeste aan het kwijlen? En wat voor snoepjes wil jij het komende jaar voorbij zien komen?