Strijder wordt gevonden in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 november. Hij werkte die nacht bij het postsorteercentrum in Nieuwegein. In plaats van direct naar huis te gaan is hij vermoedelijk naar de parkeerplaats gegaan. Hier stierf hij aan de gevolgen van een hartstilstand. De hartstilstand is waarschijnlijk veroorzaakt door anderen, zogenaamde ‘potenrammers’.

Vanavond zal er een reconstructie te zien zijn in 'Opsporing Verzocht'. De uitzending is te zien op NPO 1 om 20:30 uur. Tijdens de uitzending zal het politiedossier online worden gezet op politie.nl en zal er een coldcase Facebookpagina worden geopend (deze pagina zal pas actief zijn rond vanavond 20:30 uur).

Kende je Les van de Bosberg, weet je meer over Les, bent u mogelijk getuige geweest of kwam u vroeger weleens op de Bosberg? Jouw informatie kan heel belangrijk zijn om deze zaak op te lossen.

Meer informatie kan je vinden op de pagina van Opsporing Verzocht.

Mocht je informatie hebben, dan kan je contact opnemen via opsporingstiplijn 0800 - 6070, via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of per mail coldcases@utrecht.politie.nl.

Bron: Politie.nl