Penispizza
Op haar website schrijft Russische ontwerper Marina Malygina dat ze voor haar pizzacondoom geïnspireerd was door Joey uit sitcom Friends, die kampte met het eeuwige dilemma: sex or food? Met deze condooms sla je twee vliegen in één klap. Mamma Mia! 

Tuxxxedo
Deze tuxedocondooms dienen voor de momenten waarop er een stricte, formele dresscode geldt. Volgens de website is het ook het perfecte cadeautje voor de bruidegom. Hier te koop. 
Glow in the dark
Ga je het liefste met je partner onder de dekens met het licht uit, maar wil je toch zien waar je 'm steekt? Deze condooms geven licht in het donker. Ook leuk voor een erotisch lightsaber-gevecht. Hier te koop.

 


Lekker spekje
Mocht pizza niet jouw favoriete comfortfood zijn, probeer dan eens deze bacon-condooms. Ze zien eruit als bacon en volgens de verpakking smáákt het bijgeleverde glijmiddel ook naar bacon. Voor een 'hot pork experience'. Oink! Hier te koop.

I love you(r mouth)
Is het een lolly? Is het een condoom? Nee, het is een niet zo subtiel valentijnscadeautje. Probeer dit undercovercondoom uit de buurt te houden van kleine kinderen om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Hier te koop.Size matters
Mocht je je altijd al hebben afgevraagd hoe grootgeschapen je eigenlijk bent, dan biedt de Condometric uitkomst. In één oogopslag zie je de lengte van je penis in centimeters. Er zijn vier smaakjes verkrijgbaar: 'Natural Power', 'Cherry Rider', 'Katana Lima' en 'Papito Banana'. Hier te koop.