De acteur zegt verder: 'We wakkeren op deze manier de dialoog aan over seksuele diversiteit. Het is dus ook een mooie manier om de acceptatie van LHBT's te bevorderen.' Al sinds de eerste aflevering op 25 september (VS), werd er druk getweet over de serie.

Falahee's personage Connor heeft een actief seksleven en dat spat van het beeldscherm af. Connor is niet bang om zijn lichaam in te zetten om moeilijk te vinden bewijsmateriaal te verkrijgen. Producer Shonda Rhimes reageerde eerder al eerder treffend op een klaagtweet, maar nu uit ook Falahee zich over alle ophef. 'Ik ben blij dat veel homo's zich kunnen identificeren met de homoseksuele personages in de serie. Ook de discussie over de serie is goed. Mensen praten over seksuele diversiteit op televisie. Dat werd hoog tijd. Televisie loopt op dit gebied achter, maar we zijn die achterstand nu aan het inhalen.'

De ABC-serie How to Get Away With Murder gaat over over een groep ambitieuze rechtenstudenten die samen met hun professor verstrikt raken in een moordcomplot. Dit moordcomplot laat de universiteit op haar grondvesten schudden en zet het leven van de studenten op zijn kop. 

Bron: Queerty.com