Klik op de foto voor de juiste webshop.

Jill Sander - Sun for Men
Voor 75ml van dit schatje betaal je nu minder dan 40 euro. JS Sun zag het licht in 2002 en kent als topnoten houtachtig amber en bergamot. Andere elementen zijn kardemom. nootmuskaat muskus en rozemarijn. Het is een sensueel geurtje dat fris en luchtig genoeg is voor de warmere dagen.

Dolce & Gabanna Light Blue - Escape to Panarea
Dolce & Gabanna's Light Blue-serie is favoriet bij ons, maar de Escape to Panarea (limited edition) is onze favoriet. Douglas omschrijft het als een combinatie van de warme sterling van de wind, de zee tijdens mediterrane nachten en de geur van een zongebruinde huid in de avond. Wij vinden het een romantische, zachte geur; perfect om de lente mee in te luiden!


Ralph Lauren - Supreme Oud
Degenen die dol zijn op houtachtige geurtjes, zullen verslaafd raken aan het nieuwe parfum van Ralph Lauren. Supreme Oud heeft hout als rode draad, verzacht door accenten van kaneel, roze peper en vetiver. Een echte avondgeur.

Perry Ellis - Citron 
Van de kledingcollecties zijn we al big fans, maar liefst willen we ook ruiken naar Perry Ellis. Citron is een mix van citrus en hout en bevat noten van appel en mandarijn. De kern bestaat uit rozemarijn en zwarte peper die weer verzacht worden met noten van lavendel en geranium. Afijn, een beetje fruitig, bloemig en toch mannelijk door hout en kruiden. Deze topper heeft ook een stijlvolle flacon. Van Perry Ellis verwachten we ook niet anders.

La Coste - Jaune
Gloednieuw is ook Jaune van La Coste. Behalve een heel vrolijk flesje, belooft Jaune een echte humeurbooster te zijn. Grapefruit, cipres en tonic water zijn de hoofdingrediënten. Een luchtig en fruitig geurtje, ongetwijfeld weer een hit.

Wat is jouw favoriete parfum voor de lente?