Fotogeniek
Choupette kreeg de hoofdrol in de Opel Corsa-kalender voor 2015 en een fotosessie voor het japanse cosmeticamerk Shu Uemura, dat gelijk zijn nieuwe Shupette collection inspireerde op Lagerfelds 3-jarige witte Birmaan. Verder stond Choupette volop in de belangstelling met een eigen tentoonstelling in het Palazzo Italia in Berlijn en de uitgave van een eigen koffietafelboek Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat.

De artistiek directeur van Chanel is zo gek op zijn kat, dat hij twee jaar geleden tegen CNN verklaarde dat hij het liefst met Choupette zou trouwen. 'Ik had nooit gedacht dat ik zo verliefd zou worden op een kat.' En die liefde gaat behoorlijk ver zo blijkt ook uit het dikke boek over Choupette. Zo heeft de kat twee dienstmeisjes, een eigen bodyguard en een dierenarts: Yola Horn, een van de meest exclusieve dierenartsen van Parijs. 

Material cat
Choupette heeft ook een eigen witte iPad en reist in stijl, met Louis Vuitton en Hermés koffers. Bovendien logeert ze in haar eigen hotelsuite als Lagerfeld voor modeshows of fotoshoots in New York of Parijs moet zijn. Eten doet ze met haar baasje aan tafel, uit borden van Goyard.

Choupettes luxueuze leventje is wereldberoemd, omdat de kat massaal wordt gevolgd op Instagram en Twitter. Hieronder een paar momenten uit het weelderige leven van Mrs. Lagerfeld.

Bron: Time / Huffington Post