'Would you bottom for Hillary?'. Zo luidt de slogan van een groep appetijtelijke homo's die foto's op het internet plaatsen met een kartonnen Hillary aan hun zijde. De meningen zijn er over verdeeld, maar 'out of the box' is het zeker. I'd Bottom for Hillary verkoopt ook T-shirts.

Initiatiefnemer Ryan wil nog niet met naam en toenaam op het internet, maar is zo'n fan van de voormalige First Lady en minister van Buitenlandse Zaken, dat hij zijn broek voor haar zou laten zakken.
LPAC, de enige lesbische PAC in de Verenigde Staten heeft al een website: Lesbians4Hillary.com. LPAC is een Super PAC, political action committee. Super PAC's verwerven fondsen voor politieke campagnes en kennen de financiële beperkingen niet van individuele kandidaten en donateurs. Met andere woorden, Super PAC's mogen veel dollars uitgeven.

In 2013 sprak Clinton zich, ongetwijfeld met strategische redenen, uit als voorstander van openstelling van het huwelijk voor homo's en lesbiennes. Saillant detail: Toen ze in 2008 een gooi deed naar het presidentschap (maar de voorverkiezingen verloor van Obama), was Clinton nog tegen een huwelijk tussen twee mensen van hetzelfde geslacht. Ze stond er al welwillender tegenover toen New York in 2011 het homohuwelijk legaliseerde, maar sprak zich tot 2013 niet uit over de kwestie.