De tv-presentator wordt in het blad o.a. geïnterviewd over zijn muzieksmaak ('Mijn muzieksmaak is misschien een beetje nichterig') en het incident met de slagroomspuit ('Het is zes jaar geleden, nu zal het me niet meer gebeuren').

Rick laat zijn afgetrainde lichaam zien in een witte slip tijdens een zonnige fotoshoot. Voor Rick is het geen issue met wie anderen het bed in duiken: 'Maar veel mensen maken zich daar wél druk over. Daarom werk ik graag mee. Laat iedereen in zijn waarde, dat is mijn boodschap'. Dat kleine broekje was overigens wel even wennen: 'Ik vroeg vooraf nog of het écht noodzakelijk was'.

Ook laat hij, ondanks zijn medewerking aan een shoot voor het blad, weten niet gediend te zijn van een tik op de kont: 'Goeie vrienden, echt mijn makkers dus, geef ik een kus op de wang ter begroeting. (...) Ik heb weleens een tikkie op mijn kont gekregen van een man. Ik lachte erom, maar dacht ook: doe dat maar niet meer, vriend'.

Verder in de 7e editie van L’HOMO: oud-politicus Boris Dittrich, die nadat zijn zus uit de kast was gekomen, bijna niet meer durfde: ‘Mijn moeder huilde: "niet één, maar twee kinderen die zo zijn... waarom geeft God ons zo’n zwaar kruis te dragen"?’ En Tim den Besten had het graag met een jonge Gerard Joling gedaan. De zanger: ‘Dat kan nu ook nog hoor’. Homo’s die niet aan anale seks doen, Expeditie Robinson-winnaar Kay Nambiar, No Asians: keihard op je profiel zetten dat Aziaten niet hoeven te reageren, boyfriend twins, 13 jaar en uit de kast: ‘Het kon mijn moeder geen flikker schelen’.