Of het nu gaat om minimalistisch Scandinavisch design of elegante Italiaanse klassiekers, de ontwerpers hadden aanvankelijk het doel om hun meubels voor iedereen toegankelijk te maken. Naarmate de jaren verstreken werden deze designtoppers steeds duurder en op een gegeven moment alleen nog maar betaalbaar voor mensen met een flinke portemonnee. VOGA brengt hier verandering in.

Het kantoor van VOGA zit in de trendy wijk Notting Hill in Londen, een wijk die bekend staat om kleine boetiekjes, een creatieve gemeenschap en kunstmarkten. Op de website heb je de keuze uit meer dan 300 designs die je met het grootste gemak thuis kunt laten bezorgen. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan komt VOGA de aankoop binnen 30 dagen ophalen en krijg je probleemloos je geld terug.

De nieuwe website van VOGA is snel, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Het browsen op iPad en telefoon is kinderlijk eenvoudig en het is mogelijk om zeer gericht te zoeken op bijvoorbeeld stoelen met of zonder armleuningen, hang- of vloerlampen of specifieke kleuren. VOGA heeft er alles aan gedaan om het shop- en aankoopproces voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje op www.voga.com.