Klik hier om direct een Gay.nl Membership voor een jaar te nemen mét gratis ticket voor Milkshake (t.w.v. € 47,50)!

Voor de vierde keer strijkt Milkshake Festival neer in het Amsterdamse Westerpark. Op 19 juli gaan ze dit keer om 12:00 al van start met de muzikale line up. Elk jaar is het festival weer anders. Dit jaar staan de stages op een andere plek en is er weer een secret area ergens op het terrein.

Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen de afgelopen jaren tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan ze vieren!

Het programma van Milkshake is dit jaar kleurrijker dan ooit! Naast de maar liefst negen podia zijn er de hele dag door overal bijzondere verrassingsacts en optredens. Vorig jaar stonden er maar liefts 780 performers en kunstenaars op het veld. Grote namen zijn dit jaar onder andere New York Diva Amanda Lepore, Big Freedia, Jodie Harsh, Cakes da Killa, Lady Miss Kier, Pagana, Dr. Lektroluv en Hercules and Love Affair, verdeeld over podia van Supertoys, Glitterazzi, NOW&WOW, Rapido, Vieze Poezendek, Erwin Olaf, Liberated, Circus Klauterwerck en een Delicious Unicorn food court. Geen idee wat je verder kunt verwachten? Zoek online maar eens naar video’s van AquaAerobika, Duo RAW, Andrey Bartenev of Jake Credit en je krijgt een goede indruk.

De nieuwe Membergift!
Iedereen die nú Gay.nl Member wordt voor een jaar ontvangt een gratis ticket voor het Milkshake Festival. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een extra ticket te kopen voor het speciale kortingstarief van € 37,50. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg, dus wees er snel bij! Een Membership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! Let op: na het activeren van je Membership wordt je ticket en de link om eventueel een extra ticket te kopen binnen een week naar je gemaild.

Wat maakt een Membership ook alweer zo leuk?
Als Gay.nl Member kun je onder andere zien wie er vijf keer per dag op je profiel kijkt, maar je nooit durft aan te spreken. Je kunt zien wie je fans zijn bij HotOrNot. Alle banners kun je uitzetten en de expliciete foto's kun je juist bekijken. Daarnaast kun je andere gebruikers blokkeren, onopgemerkt over de site sluipen met behulp van de incognito-functie.

Enkele andere voordelen:

  • voorrang bij winacties
  • gratis credit voor de spotlight
  • de uitgebreide zoekfunctie
  • je vriendenlijst verbergen
  • je profielnaam aanpassen
  • onbeperkt favorieten toevoegen

Wil je ook gebruik maken van alle voordelen die het Gay.nl Membership biedt? En wil je ook nog een Milkshake ticket als Membergift* ontvangen? Klik dan hier om je Membership te activeren!

* Membergifts worden enkel verstrekt bij een jaarabonnement