Tijdens de eerste editie van de Rainbow Awards worden prijzen uitgereikt aan 'the most OUTstanding LGBT achievements'. De Rainbow Awards is een gloednieuw rode-lopergala en wordt georganiseerd door Diva Mayday, Peter van Vught (Milkshake en Club NYX) en Gay.nl. Op maandag 29 juni 2015 wordt de eerste editie van de awardshow gehouden in Pathé Tuschinski te Amsterdam.

Stemmen
De Rainbow Awards zijn publieksprijzen. Vanaf nu kun je je stem laten horen in maar liefst 19 categorieën. Stemmen neemt ongeveer 5 à 10 minuten in beslag. De shortlists zijn tot stand gekomen met de input van diverse organisaties die hun stempel drukken op de Nederlandse gayscene, alsmede met jullie input op de Facebookpagina van de Rainbow Awards.

Prijzen
Door te stemmen ding je automatisch mee naar een set gave prijzen. Bijvoorbeeld een reis voor 2 personen naar Gran Canaria, aangeboden door Corendon, gratis kaarten voor Valtifest 2015 of 2 zeer exclusieve kaartjes voor de Rainbow Awards op 29 juni 2015! 

KLIK HIER OM TE BEGINNEN MET STEMMEN.

De Rainbow Awards worden mede mogelijk gemaakt door Absolut Vodka, Aorta Productions, Pathé Tuschinski, gayPARSHIP.nl, Corendon, Stichting AGP en de gemeente Amsterdam.