Hoe de date met Levant tot een abrupt einde kwam

Datingleed: “Kort maar raadselachtig”

04 september 2019, Winq redactie, 2 minuten

In deze rubriek kun jij (anoniem!) het verhaal van jouw vreemdste date kwijt. Want erover praten is nu eenmaal therapeutisch, en gedeelde smart is halve smart!

Ik chatte al een tijdje met Levant*, een jongen die een paar jaar ouder was dan ik. Na veel moeite had hij me eindelijk een foto gestuurd. Hij zat nog in de kast, dus hij was wat terughoudend met het maken van een afspraak. Ik vond hem er op z’n foto wel goed uitzien, hij woonde niet al te ver weg, en ach, ik zag hem wel zitten. We hadden niet erg inspirerende gesprekken, maar inmiddels was ook wel duidelijk dat áls we een date zouden hebben, het voornamelijk om seks zou draaien. En dat vind ik prima, op z’n tijd.

Tegenwoordig spreek ik niet meer zo snel bij mij thuis af en vind ik het fijner om eerst iets te gaan drinken in de stad, maar destijds was ik wat makkelijker. Ik stuurde hem mijn adres. Hij zou er over een kwartiertje zijn, dus ik sprong nog even snel onder de douche.

“Ik weet dat zoiets iedereen kan overkomen en dat je in zo’n situatie zo respectvol mogelijk moet zijn, maar ik kon alleen maar stamelen ‘nu al?’.”

De deurbel ging. Ik haalde diep adem en deed open. Hij was kleiner dan ik had verwacht, en hij rook alsof hij – vlak voor vertrek – een hele Douglas-vestiging over zichzelf heen had gespoten. We hadden een kort gesprek over koetjes en kalfjes, maar begonnen al snel te zoenen. Tijdens het zoenen kleedden we ons uit, en zo belandden we uiteindelijk in ons ondergoed op mijn bed. Ik had geen haast, en hij kon best goed zoenen, dus zoenden we nog even door terwijl ik bovenop hem lag.

Ineens begon hij te kreunen en zijn lichaam te schokken. Hij rolde van me af en zuchtte dat hij was klaargekomen. Ik weet dat zoiets iedereen kan overkomen, en dat je in zo’n situatie zo respectvol mogelijk moet zijn. Toch kon ik alleen maar stamelen: “nu al?”. Ik heb zelfs nog even in z'n boxer gekeken, om te checken of hij wel écht had geëjaculeerd.

Ik vroeg of we gewoon even moesten wachten en over tien minuutjes opnieuw moesten beginnen, maar hij zei dat hij echt maar een keer op een avond kon. Hij deed overigens geen enkele moeite om verder nog aandacht aan mij te besteden. Nadat hij weer was bijgekomen stond hij op en kleedde hij zich weer aan. Hij keek nog eens om zich heen, zei  “je hebt het hier wel op een interessante manier ingericht” en ging weg.

Twee avonden later zag ik hem weer online. Hij sprak me aan, en stelde voor om weer langs te komen. Ik heb het maar gelaten. Kort daarna besloot ik wél om al m’n muren van een nieuw verfje te voorzien.

* deze naam is gefingeerd

Heb je zelf een (waargebeurd!) verhaal voor deze rubriek? Mail dan naar datingleed@winq.com.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau