Tijdens Ode aan de Vrouw zijn er diverse workshops. Daarnaast is er kunst, zijn er optredens en muziek en zijn er volop mogelijkheden om andere inspirerende vrouwen te ontmoeten. Kom bijvoorbeeld een-op-een in contact met ondernemende vrouwen tijdens de In the Pinkture Speeddate. Wandel langs kraampjes van zelfstandige ondernemers op The Blackmarket. Geniet van literatuur en poëzie tijdens Cinnamon en kom tot bezinning tijdens de Bliev, een bijeenkomst waarbij dj Sjeazy Pearl een andere kant van zichzelf laat zien.

Het programma start om 11:00 uur 's ochtends en gaat door tot 's avonds laat. De host van de dag is JNM the Naked MC. DJ Shug la Sheeda draait muziek en er zijn bijzondere optredens: Tabulae Rasae staat op het podium en de dames van Loïs Lane verzorgen een exclusief optreden. 

Ode aan de Vrouw is een initiatief van COC Nederland en Stichting Ondersteboven. Roest bevindt zich aan de Jacob Bontiusplaats 1 te Amsterdam. Geïnteresseerde mannen zijn ook van harte welkom en de entree is volledig gratis.

Meer informatie over Ode aan de Vrouw vind je op Facebook.