Ken je Glmrr.com niet? Wij ook niet, maar naar eigen zeggen staan ze 'garant voor de allerbeste glamourfotografie, van de allermooiste vrouwen, dóór gelauwerde topfotografen. En het mooiste van alles: het is allemaal mede mogelijk gemaakt door … jou!' En op de site kun je inderdaad fotoshoots voor allerlei Nina's, Maayke's en Janneke's crowdfunden. Tijd om eens een man op de gevoelige plaat vast te leggen, moeten de makers van de site gedacht hebben.

In een persbericht melden de makers van de site: 'Niet alleen de kijkers, maar ook de vrouwelijke castmembers van Game of Thrones zijn er klaar voor: full frontal nudity, ofwel een vrolijk wuivende penis midden in beeld. Want waar in de succes-serie expliciet vrouwelijk naakt de gewoonste zaak van de wereld is, worden de welgeschapen mannen der schepping bescheten van achter gefilmd of compleet ge-piemel-blurred! Tijd om dit taboe te doorbreken en – in de beste Nederlandse traditie – je mannetje te staan! Aldus een leger feministische en nieuwsgierige vrouwen – en mannen! - wereldwijd.'

Natuurlijk zouden we niet vies zijn van zo'n fotosessie, maar is e.e.a. niet al terug te vinden in de film Phileine Zegt Sorry, als je de dvd maar nét op het juiste moment op pauze zet? Oh nee, wel z'n billen.

Hoe dan ook, je kunt dus 5 euro toezeggen, en na een maand gaat Glmrr.com met het volledig toegezegde bedrag eens flink voor Michiel Huisman z'n neus wapperen, in de hoop dat hij 'ja' zegt tegen een naaktshoot. En als hij toch niet wil, dan hoef je kennelijk ook geen 5 euro te betalen. 'Natuurlijk hopen we dat er een astronomisch bedrag bijeen wordt gebracht, zodat we de acteur een aanbod kunnen doen dat hij niet kan weigeren!' aldus de site.

We weten niet helemaal hoe 'pluis' deze actie precies is, maar Beertje van Beers beveelt te site warm aan in dit filmpje, dus trek je conclusies:

GLMRR - Hoe het werkt from GLMRR.com on Vimeo.

Foto: Daario Naharis