Via deze link koop je je tickets voor de Kiss Bang Cruise voor € 24,95 i.p.v € 29,95. Wees er snel bij, want de cruise is bijna uitverkocht!

Het voormalige passagiersschip waarop de Kiss Bang Cruise zal plaatsvinden heeft maar liefst drie dekken en wordt getransformeerd tot de ultieme feestlocatie op het water. Op de twee buitendekken kun je genieten van fijne pop- en housebeats, terwijl het er op het benedendek wat ruiger aan toe gaat met techno en tech-house muziek.

Slecht weer? Toch feest! Bij nattigheid wordt er een grote tent op het bovendek geplaatst en het benedendek is groot genoeg voor iedereen. Eten en drinken is aanwezig op het schip, laat je weekendbollen en ranja dus thuis. Het schip vertrekt stipt om 15.00 uur en meert weer aan rond 23.00 uur. Er zijn geen tussentijdse stops.

In de aftermovie hieronder zie je hoe het er tijdens een vorig feest op hetzelfde schip aan toe ging. Meer info over de cruise vind je op de website of op Facebook.

Gay.nl mag voor de Kiss Bang Cruise 4x2 kaartjes verloten ter waarde van € 25,- per stuk. Kans maken? Stuur ons een mailtje via win@gay.nl o.v.v. 'Cruise' en vergeet niet je profielnaam te vermelden.

UPDATE: De winactie is inmiddels gesloten. We wensen Jelmer, Mathias, Dennis en Georgie heel veel plezier de 5de!