Pratt viel voor zijn rollen in Guardians of the Galaxy en Jurassic World heel wat kilo’s af terwijl hij vroeger bekend stond om zijn dikke buik. Het is belangrijk geweest voor mijn carrière dat mijn uiterlijk zo veranderd is', vertelde de 35-jarige acteur.
Chris Pratt toen en nu.

'Ik vind het walgelijk dat vrouwen steeds gezien worden als lustobject en dat dat voor mannen niet zo was. Ik denk dat het voor de emancipatie beter is dat we dat een beetje rechttrekken. Daarvoor hoeven we vrouwen niet per se minder te zien als een lustobject maar mannen gewoon net zo vaak,' vindt Pratt.

'Uiteindelijk zijn onze lichamen gewoon voorwerpen. We zijn gewoon grote hompen vlees en bloed met organen die ons toelaten om te leven.'

Overigens gaat het internet steeds vaker los op mannen als lustobject. Michiel Huisman's billen in Game of Thrones waren niet voor niets een hot topic in april. De site Glmrr.com startte zelfs een crowdfundingcampagne om een van onze mooiste 'exportproducten', Michiel Huisman, uit de kleren te krijgen voor een fotosessie.

Bron: Yahoo