Julie Baker had regenboogverlichting opgehangen. De lampjes spelden de woorden 'liefde' en 'familie'. In de brief die ze van haar boze buurvrouw kreeg staat o.a. 'Je tuin ziet ziet er steeds homo-achtiger uit. Ik verzoek je om te dimmen met deze houding. Dit is een christelijke buurt en er wonen hier kinderen. Jouw soort moet meer respect tonen voor God.'
Baker was sprakeloos door de boodschap. Ze besloot dat de verlichting die er al hing, eigenlijk niet genoeg was en haar huis en tuin nog veel meer 'homolampjes' konden gebruiken. Om de nieuwe verlichting te kunnen bekostigen, zette de Amerikaanse een crowdfundingsactie op. 

De bedoeling met deze ludieke actie was om 5.000 dollar op te halen. Inmiddels zit Baker echter al bijna aan de 22.000 dollar. 'Ik geef niet toe aan haat. Integendeel, ik zal het bestrijden met schoonheid, humor en liefde, gedrapeerd rond mijn huis, mijn tuin en mijn familie.' Met het geld zal Baker vast en zeker genoeg regenbooglampjes kunnen bekostigen om de hele buurt te verlichten. Go girl!

Bron: Pink News