Joyce & Joyce | Hoe onthaar ik m'n anus?

“Scheren is het best voor een glad geheel onder de gordel”

02 augustus 2015, Winq redactie, 1 minuut

In deze rubriek geven dating-experts Joyce en Joyce iedere week antwoord op een prangende vraag over liefde, seks en korte- of langetermijnrelaties*.

Ik heb ontdekt dat ik het erg fijn vind om gerimd te worden, maar ik krijg veel opmerkingen over de hoeveelheid haar rond m’n anus. Vorige week heb ik alles afgeschoren en nu zit m’n hele kont onder de rode pukkeltjes. Zijn er betere manieren om je intieme delen te ontharen? Kai, 26, Houten

"Herkenbare vraag. Joyce klaagt nog steeds steen en been over die keer dat ze besloot haar anus te ontharen met een chemische crème. Ik waarschuwde haar nog dat je dat soort middelen altijd op een klein stukje huid moet testen, maar daar is die vrouw nu eenmaal veel te ongeduldig voor. Hoewel het bij jou niet helemaal lekker is verlopen, is scheren toch echt de beste huis-tuin-en-keukenoplossing voor een glad geheel onder de gordel. Je huid zal er op den duur aan wennen en dan nemen die rode bultjes vanzelf af.

Lees ook

Tips voor een frisse wip

Anaal spoelen doe je zo

Poets nóóit je tanden voor het pijpen + 8 andere blowjobtips

Een handige gids voor een betere blowjob

Begin altijd met een trimmer voor het grove werk en gebruik daarna een nieuw, scherp scheermesje en een scheercrème voor gevoelige huid. Was en droog je penis, billen, ballen en perineum (die onbestemde zone tussen anus en balzak waar je waarschijnlijk graag gekieteld wordt) en trek de boel even goed strak voordat je er met je mes overheen gaat. Houd ook te allen tijde een spiegeltje bij de hand, om te voorkomen dat je hardnekkige plukken vergeet of meer trimt dan alleen je haar. Gebruik na afloop van je scheersessie een kalmerende zalf, bijvoorbeeld Bepanthen. Als je in een avontuurlijk bui bent, kunnen wij van harte een keer een Brazilian Wax aanraden."

* De eventuele medisch inhoudelijke informatie in deze rubriek is goedgekeurd door Man tot Man: de website voor gezonde mannenseks van Soa Aids Nederland, GGD Amsterdam en GGD Rotterdam-Rijnmond

Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau