Enclose is het fotografisch dagboek van De Vos en zijn vriend. Sinds 2012 fotografeert hij zijn relatie met een analoge camera. Deze vond hij op een rommelmarkt, met nog een half leeg filmpje erin. Prins begon te fotograferen zonder plan of idee. Toen de film was ontwikkeld, bleek een nieuwe serie te zijn geboren. Enclose is puur en rauw. Soms zo dicht op de huid dat er een bepaald ongemak waarneembaar is. Herkenbaar voor veel van ons, maar voor sommigen toch ook nieuw.

Pride Photo Award is een jaarlijks terugkerende internationale wedstrijd voor foto’s over seksuele en genderdiversiteit. Met het tonen van deze diversiteit bieden ze tegenwicht aan de vaak eenzijdige beelden van homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders in de media. De foto's zijn een selectie van eerdere winnaars rond het thema ‘Verhalen van Liefde en Trots’, het jaarthema van de editie 2015, dat goed past bij het intieme werk van Prins de Vos.

Maarten van der Graaf (winnaar C. Buddingh'-prijs) en lolo is a boy (die in april nog pronkte op de cover van Gay&Night) dragen tijdens de opening teksten voor geïnspireerd op de werken van Prins. 

Locatie: Melkweg
Datum: 10 juli t/m 16 augustus
Opening: vrijdag 10 jul, 20:00 uur (gratis toegang)
Open: wo t/m zo 12:00-21:00 uur
Ingang: via Melkweg Café (Marnixstraat 409)