Challenge 3
Op doortocht door Monaco zien de teams een aantal markante karikaturen lopen. Challenge nummer 3: wie weet het meest bijzondere type – unieke look of een uniek verhaal – op de achterbank te lokken? Konden de mannen nu maar een beroep doen op Joris Linssen...

[video]

Team CUPRA
Soapie/zanger Ferry Doedens heeft waar hij ook gaat of staat de lachers op zijn hand, onbedoeld of niet. We kennen hem vooral als GTST’s Lucas Sanders, maar natuurlijk ook van zijn hilarische verschijning in Ranking the Stars.

Kay Nambiar deed menig herenhart sneller kloppen als internationaal model. Bij het grote publiek werd hij echter vooral bekend door zijn deelname aan Expeditie Robinson 2014. Hij presenteert de MTV Music Awards en zingt zelf ook de sterren van de hemel met zijn band Valerius.

Ferry en Kay gaan voor de snelste route en klimmen achter het stuur van de SEAT Leon ST CUPRA, een auto bedoeld voor de sportieve rijder. Met een gloednieuwe 2.0 TSI 2-fasen injectiemotor en geavanceerde techniek lijkt de nieuwe CUPRA 280 ontworpen voor het racecircuit. Maar deze bolide mag gewoon de weg op. Zijn verbluffende prestaties en dynamische uiterlijk maken de CUPRA 280 een krachtpatser met karakter.

Team X-PERIENCE
Rick Brandsteder, zoon van en L’HOMO’s meest recente covermodel presenteert programma’s bij diverse tv-zenders en schnabbelt bij als model.

Freddy ‘Vjeze Fur’ is een van de woordkunstenaars van De Jeugd van Tegenwoordig, de rapformatie die de laatste jaren verantwoordelijk was voor een flink aantal bijzondere verrijkingen van onze moedertaal.

Rick en Freddy nemen de kortste route met de SEAT Leon X-PERIENCE, een auto voor de avontuurlijke rijder. Deze Leon ST uitvoering is 4WD aangedreven, heeft een trekgewicht van 1500 kg en is de uitvoering voor de actieve levensgenieter.

Kies jouw team en win
Kies jouw team op Shortfast.nl, houd de mannen de komende dagen goed in de gaten en wie weet ben jij eind deze week de gelukkige winnaar van je eigen roadtrip ter waarde van € 5000,-.