Op zaterdag 25 juli om 13:30 uur geven Louisa & Rosanna (bekend van de documentaire Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft) het startsein voor de TLC Kissing Chain door het geven van de eerste kus. Host Dolly Bellefleur, dj Sjeazy Pearl en zangeres Emmaly Brown zorgen voor het (muzikale) entertainment tijdens dit liefdevolle evenement.

TLC roept al haar kijkers op om deel te nemen aan deze recordpoging, waarvan het huidige record staat op 351 mensen. Deelname is voor iedereen gratis en inschrijven kan via www.tlc.nl/tlc-kissing-chain

TLC Gay Week
Van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus is het TLC Gay Week en staat de programmering elke werkdag vanaf 20.30 uur en in het aansluitende weekend in het teken van de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) - community. Allereerst is er een nieuwe serie over het opmerkelijke transgenderpaar Louisa en Rosanna. In Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde zien we hoe het gaat met dit bijzondere Limburgse liefdeskoppel sinds hun huwelijk eerder dit jaar. Vervolgens is er het mooie portret van de 14-jarige Jazz die als jongen werd geboren, maar nu als zelfverzekerd meisje door het leven gaat (I Am Jazz: A Family In Transition). De nieuwe serie New Girls On The Block volgt de levens van zes transgender vrouwen uit Kansas City en de obstakels die ze tegenkomen. Opmerkelijk is ook het verhaal van de drie getrouwde Mormoonse mannen die openlijk op andere mannen vallen, maar vanwege het geloof toch bij hun vrouw blijven (My Husband’s Not Gay). Tot slot is er de hectiek in het gezin van Clint en Bryan die maar liefst tien kinderen hebben geadopteerd (10 Kids, 2 Dads). De Gay Week wordt afgesloten met enkele marathons in het weekend. Meer informatie is te vinden op tlc.nl/tlc-gay-week.