Fedde maakte het nummer samen met Michael Calfan en de track wordt opgeluisterd met de vocals van Max’C. Op 20 juli wordt het tijdens Roze Maandag op de Tilburgse Kermis officieel als anthem gelanceerd. Maar voor wie niet kan wachten, is hij nu al hier te downloaden.

Alleen maar liefde 
De dj vindt gelijkheid en het recht om jezelf te kunnen zijn, no matter what, heel belangrijk. Dit staat dicht bij de basisgedachte van de dancecultuur. Liefde, verbroedering en samen uit je dak gaan zijn belangrijke aspecten binnen deze scene. De connectie van Fedde Le Grand’s 'Feel The Love' met Roze Maandag is daarom vanzelfsprekend: alleen maar liefde. ☺

Hand in hand
Deze gedachte sluit prachtig aan bij Roze Maandag in het algemeen, en nog meer bij de Hand-in-Hand campagne van dit jaar. Het grootste gay-evenement van de Benelux heeft datzelfde doel voor ogen: allemaal samen feestvieren, hand in hand staan met elkaar, wie je ook bent, en no matter what! ‘Feel The Love’ is dan ook met recht een pareltje van een Roze Maandag Anthem te noemen. Wil je Fedde en zijn regenbooghart steunen, stem dan op hem voor de DJ Mag Top 100 2015. 

Le Grand Opening in de Amstel Bierhal
Net als voorgaande edities wordt Roze Maandag weer met een knaller geopend. Dit jaar op een nieuwe, doch vertrouwde locatie: de Amstel Bierhal op het Willemsplein. Vanaf deze plek verspreidt het Roze Maandag Anthem zich samen met het feestende publiek over de Tilburgse Kermis. Op het hele kermisterrein en al haar uitlopers zal er geen plek meer te vinden zijn waar géén feest wordt gevierd.

Put Your Hands Up For Roze Maandag!
Wil jij ook hand in hand staan met – en op – Roze Maandag om te laten zien dat ‘anders zijn’ eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is? Download dan alvast de gratis Roze Maandag App en sluit je aan!