'Bij het meest gezellige late night radioprogramma van Nederland past de Gay Pride natuurlijk perfect. We wilden letterlijk de boot niet missen en spelen hier dus met veel plezier op in, alles met een enorme knipoog en ook uitermate geschikt voor hetero's. Net als de Canal Parade!', aldus Edwin Noorlander.

Tijdens de Verkeerde Show Zonder Naam zal Jamai eenmalig aanschuiven als gastheer. Edwin: 'Eddy en ik zijn beiden "van de verkeerde kant". Daniel niet, maar hij zal voor de gelegenheid als Conchita Wurst in de studio gaan zitten. De baard heeft-ie al.'

Verschillende artiesten komen een live-optreden geven en Carlo Boszhard zal tijdens de uitzending zijn coming-outverhaal delen. Verder zijn er een aantal maffe spelletjes, waaronder Mystery Gay, waarbij de luisteraar moet raden welke BH'er (bekende homo) de mannen aan de lijn hebben.

De Lijst van de Verkeerde Kant wordt, zoals het een verkeerde lijst betaamt, gepresenteerd in omgekeerde volgorde. Om 02.00 uur weet je dus al wie er op nummer 1 staat en om 04.00 uur zingt nummertje 25 je in slaap. Stemmen op je favoriete homoplaat kan nog tot morgenmiddag via 538.nl.