Dragrace
Marketingtribune meldt dat Dragrace-deelnemers op vrijdag een parcours afleggen en onderweg allerlei obstakels overwinnen. Dit uiteraard in blits jurkje en met pruik en sassy lippenstift op. Degene die als eerste limbo-dansend finisht als de grootste diva wint de hoofdprijs. Er is ook een Mini-Playback show met een songfestival-sausje. Op zaterdag kunnen kids trouwen met hun beste vriendje.

Papa&Papa, Mama&Mama
Op zondag organiseert Gayground CS een ‘Papa & Papa en Mama & Mama dag’. Gayground CS nodigt gaystellen met kinderen uit om samen te komen spelen op het stadsstrand. Mede-iniatiefnemer Joost Aartsen: 'Afgelopen weken kregen we regelmatig de suggestie een plek te creëren voor kinderen en hun ouders tijdens de Gaypride. Volgens de mensen die wij hebben gesproken is hier behoefte aan, maar werd er tot op heden nog niets mee gedaan.'

Het project is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Amsterdam, Tosti Creative en Amsterdam Verbindt, een stichting die zich onder andere inzet voor een betaalbaar en bereikbaar speelpark voor kansarme kinderen uit de stad.
Bron: Marketingtribune.nl