Van der Panne werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. Mai Tai scoorde als een van Nederlands eerste meidengroepen internationale hits als ‘History’, ‘Female Intuition’ en ‘Body and Soul’. Van der Panne: ‘Samen met het publiek zingen we 'Iedereen is van de wereld'. Fantastisch om met een van de beroemdste Nederlandse damesgroepen een van Nederlands grootste tekstschrijvers, Thé Lau, te eren. En dat in combinatie met onze viering van de vrijheid voor iedereen!’.

‘Het was liefde op het eerste gezicht’, aldus de dames van Mai Tai. ‘We ontmoetten Sjors eind juni tijdens de eerste editie van de Rainbow Awards en er was gelijk een goeie klik. We spraken toen al onze vurige wens uit om een keer een duet met hem te doen en die wens komt aanstaande vrijdag uit.’

Tijdens de Gay.nl Pride Party zullen morgen tussen 17.30 en 00.00 uur onder andere jong dj-talent Erik Arbores, DJ Jean, I am Aisha, Justine Pelmelay en Emmaly Brown het podium betreden. Daarnaast worden de eerste kandidaten van Mister Gay Netherlands 2015 onthuld. De presentatie ligt in handen van tv-personality/presentator Ian van der Putten.

Meer informatie over de avond is te vinden op Facebook. Het VIP-deck is inmiddels uitverkocht, maar toegang tot het plein is helemaal gratis en scoor je op het plein een Gay.nl sticker, dan krijg je tussen 18h - 20h 2 drankjes voor de prijs van 1! Zien we je morgen in Amsterdam?