FOX heeft zes jaar na de laatste aflevering van Prison Break een vijfde seizoen van de hitserie aangekondigd. Behalev Wentworth Miller keert ook Dominic Purcell terug in de nieuwe reeks.

Tien afleveringen
Het nieuwe seizoen telt tien afleveringen en speelt zich enkele jaren na seizoen 4 af. Bedenker Paul Scheuring is nu bezig met het schrijven van de scripts, dus het duurt nog even voordat de serie echt te zien is. Waarschijnlijk moeten we nog wachten tot 2016-2017.

Dezelfde acteurs
Hoofdrolspelers Dominic Purcell en Wentworth Miller lieten begin dit jaar al weten dat ze zin hadden om weer in hun Prison Break-rollen te kruipen. 'Fans komen nog altijd op me af,' zei Miller toen. 'Er kijken nog steeds veel mensen naar de serie.' Prison Break is een van de populairste series op Netflix. De reeks was in Nederland op tv te zien bij RTL 5.

Out&proud
Twee jaar geleden kwam Wentowrth Miller uit de kast. De roddels gingen toen al een tijdje rond, maar Miller kwam uiteindelijk in 2013 in een protestbrief richting Rusland publiekelijk uit de kast.

Bron: Daily Mail