Van Dijke is sinds oktober 2014 hoofdredacteur van Expreszo. Hij nam deze positie in tijdens een tumultueuze periode voor het magazine: tegelijk met zijn aanstelling stopte Expreszo als papieren tijdschrift en ging het verder als online medium. Als hoofdredacteur heeft Wouter deze overgang in goede banen geleid. Volgens de redactie heeft de switch zijn vruchten afgeworpen: in een jaar tijd zouden de bezoekersaantallen van Expreszo flink zijn toegenomen.

Gay.nl vroeg nieuwe hoofdredacteur Jacobse wat haar plannen met het medium zijn. 'Als nieuwe hoofdredacteur vind ik dat Expreszo een aantrekkelijke mix van entertainment en informatie voor álle LHBT-jongeren moet zijn', vertelt de hoofdredacteur. 'We willen we ons ook meer gaan richten op originele video's en er zullen rubrieken uit het gedrukte magazine in online-vorm terugkomen.'

Eline zal in de hoofdredactie worden bijgestaan door de huidige adjunct-hoofdredacteur Hjalmar Kemperman. Redacteur Roel Janssen treedt nieuw toe tot de hoofdredactie. Ook hij zal adjunct-hoofdredacteur worden.