Dit jaar wordt er niet alleen stilgestaan bij biseksualiteit op 23 september, maar is er ook de Holland BiCon met als thema 'Bi: Bekend maakt bemind'.

Linda Duits zal akte de présence geven en haar licht laten schijnen over biseksualiteit en populaire cultuur. De Holland BiCon biedt verder de mogelijk om aan biseksuelen en iedereen die zich daarbij thuis voelt om een weekend lang ongedwongen zichzelf te kunnen zijn in workshops, debat en met elkaar ontmoeten. Biseksualiteit is veelal onzichtbaar maar de Holland BiCon laat zien dat je, als je dat wilt, heel goed openlijk bi kan zijn en ook dat er een enorme variatie is aan hoe je dit in kunt vullen. 

De Holland BiCon bestaat uit workshops met verschillende maatschappelijke thema's maar meer actief bezig zijn met teksten en/of theater behoort tot de mogelijkheden.  

De locatie is zaterdag overdag in het buurtcentrum van WMO Radar aan de Kipstraat 37 in Rotterdam, 's avonds is het Marlene-feest in cafe Praag, Schiedamsesingel 175, Rotterdam. Tot slot is er zondag een gevarieerd cultureel programma op diverse plekken in Rotterdam.

De Holland BiCon 2015 valt samen met de Rotterdam Pride, De vrijdag voorafgaand aan de Holland BiCon is er dan ook nog de Pride Walk van de Rotterdam Pride. Uiteraard laten we ons hier ook zien. Voor meer informatie en aanmelden, check www.hollandbicon.nl.