Onze programmeurs hebben de afgelopen tijd hard geklust om Gay.nl mobielvriendelijker te maken. We laten ze dan ook graag zelf even vertellen wat ze allemaal hebben aangepast!

'Ons uitgangspunt bij het verbeteren van de mobiele website was het combineren van de ervaring van onze desktop-website en onze mobiele apps. Dit is gelukt! Op elke smartphone kun je nu zeer eenvoudig gebruikmaken van de meest essentiële functies van Gay.nl. De komende tijd zullen we de mobiele site nog verder blijven verfijnen.'

Met de nieuwe mobiele site kun je onder andere:

• Makkelijk navigeren tussen artikelen en berichten

• Reageren op artikelen

• Makkelijker berichten lezen en verzenden

Zelf proberen? Pak je smartphone, bezoek Gay.nl en ervaar het zelf. Alvast veel browseplezier toegewenst namens de redactie en ons developersteam. 

Update app!
Van de app is ook een nieuwe update beschikbaar. We hebben een aantal bugs gefixt en de stabiliteit verbeterd om je een nog betere Gay.nl-ervaring te geven! Download onze gratis app via de App Store of Google Play.

Bugs melden of suggesties doen?
Werkt iets niet helemaal lekker? Stuur een mailtje met je probleem naar helpdesk@gay.nl. Heb je suggesties om de (mobiele) site nog fijner te maken? Laat het ons weten via suggesties@gay.nl.