Parijs - Nüba

Deze prachtige bar ligt direct aan de Seine. Uitkijkend over deze prachtige rivier geniet je van een fijne cocktail. De locatie en het publiek maken Nüba tot een bohemian dream waar je kunt genieten van een all-day brunch, heerlijke drankjes en ‘s avonds zelfs nog lekker even kunt dansen tussen de hipste bewoners van Parijs.Rome - Residenza Paolo VI

Vanaf dit fijne terras ontsnap je aan de drukte van de stad Rome en geniet je van deze oase aan rust. Met een prachtig uitzicht op de St. Peters basiliek en het Apolistische Paleis. Zo kun je dus met jouw favoriete cocktail in de hand nog even cultuur snuiven. Beter kan niet!

Londen - Rockwell

Deze hippe bar op het dak van het Trafalgar Hotel in London is een geweldige plek voor pre-dinner cocktails met een goed uitzicht. Deze bar noemt zichzelf dan ook “erg sexy”. Zeker het proberen waard dus!

Budapest - 360 bar

De naam zegt het natuurlijk al. Bij deze bar heb je een 360 graden uitzicht over de stad. ‘s Avonds kun je met een heerlijke cocktail genieten van de prachtig verlichte basiliek. Met het houten interieur en comfortabele stoelen en banken heeft deze bar een relaxte uitstraling.
Praag - Cloud 9 sky bar

Hoe kan het ook anders dan dat deze bar zich op het dak van het Hilton in Praag bevindt. In deze luxe bar geniet je van een heerlijke cocktail en kijk je uit over de Vlatva rivier. ‘s Avonds verandert deze bar in een club met livemuziek. En mooie plek om na het eten nog even een drankje te doen.

Heb jij na het lezen van deze tips ook zin gekregen om vanaf een van deze fijne dakterrassen de zonsondergang te bekijken? Kijk dan snel op TravelBird.nl en boek jouw favoriete citytrip.