Miami
Deze vakantie is meer dan alleen met een boek op het strand en uitrusten. Dit is een plek die bij velen op hun top 10 lijst staat. Er is hier namelijk zoveel te doen; van winkelen tot aan feesten, bekende mensen spotten, heerlijke eten en cultuur. Een van de bekendste plekken om heen te gaan is South Beach. Bereid je voor op 'hot and happening'. Hier aan het strand vind je bekende beachclubs zoals Nikki Beach en hotelbars van luxe hotels als Delano en the Setai. Het belooft een groot feest te worden. Want hoe kan het ook anders in een paradijs als Miami waar het motto 'have fun in the sun' is!

Dominicaanse Republiek

Wist je dat de kust van de Dominicaanse Republiek in 1492 de eerste aankomstplek van Columbus was? En dat de stranden in de top 10 van de mooiste stranden ter wereld staan? In de kraakheldere zee kun je snorkelen tussen de mooiste koraalriffen en ontdek je de prachtige onderwaterwereld. Verder beschikt de Dominicaanse Republiek in het algemeen over prachtige natuur; van uitgestrekte woestijngronden, tot aan regenwouden, natuurparken en onontdekte lagunes. Het is daarom niet voor niets de populairste vakantiebestemming van de Caribbean!

Mauritius

Altijd al willen leren snorkelen of duiken? Dan is Mauritius bij uitstek een van de beste plekken op aarde. Het eiland ligt op 800km ten oosten van Madagascar en met slechts 2u tijdverschil heb je geen zorgen om een jetlag! Naast de prachtige stranden kenmerkt het zich om haar natuur met vulkanische bergtoppen en de vele suikerplantages, en vind je hier ook de leukste vissersdorpjes. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het oude vissersdorp Flic en Flac, deze naam komt van het oud Hollandse “Fried Landt Flaak”, wat Vrij vlak land betekent. Het eiland is ook zeer populair onder newlyweds, gezien de luxe resorts die zich op het eiland bevinden. Kortom, een eiland met vele gezichten!


Zanzibar en Tanzania
In het kader van bounty eilanden mag deze niet ontbreken. Zanzibar op zichzelf is al een ervaring en een unieke reis die zeker niet op je bucketlist mag ontbreken. Voor de ultieme experience combineer het strand samen met het vasteland van Tanzania. Rust & avontuur komen hier samen. Tijdens een safari met 'the big five', spot je de vijf grootste dieren van Afrika in het Selous Game Reserve. Om vervolgens weer terug te keren naar Zanzibar en nog een paar dagen te genieten van zon, zee en strand. Zanzibar ligt op ongeveer 2 uur vliegen van Tanzania.