Electric Eric
We beginnen braaf. Deze vibrator, met de gezellige naam Eric, ziet er op het eerste gezicht weinig speciaal uit, maar schijn bedriegt. Eric is de namelijk de eerste vibrator die niet één, maar twee vibratiepunten heeft. Zowel de stam van de dildo als het topje geven heerlijke trillingen en hij geeft ook nog elektrische schokjes. Eric heeft maar liefst acht verschillende programma’s en vijf verschillende intensiteitsniveaus.

Chastity Cage
Chastity was niet alleen de dochter van Cher, maar blijkbaar ook een heel uniek seksspeeltje. Dit roestvrijstalen peniskooitje kun je om de penis van je partner bevestigen om te zorgen dat er geen andere vent bijkomt, hoe graag hij dat ook zou willen. De kooi is in verschillende maten verkrijgbaar.

Dominator Sounds Bullet 2
Van deze gaan wij toch een beetje bibberen. Dit stijlvolle stokje is bedoeld voor ‘urethral play’. Blijkbaar heeft je plasbuis namelijk het hoogste aantal zenuwuiteinden van je hele lichaam. Dit staafje kun je bolletje voor bolletje in je plasbuis laten verdwijnen. Een soort bezoekje aan de GGD, maar dan voor je plezier? Wees voorzichtig!

Refuel Head Harness

Tja, deze laat weinig aan de verbeelding over. Het is een tuigje met een trechter. Eenmaal bevestigd is er geen uitweg meer. Voor mensen met een fetisj voor frisdrank en andere vloeistoffen.

 

 

Inflatable Dildo
Dit is onze favoriete nieuwe aanwinst: een dildo waarvan je zelf het formaat kunt bepalen. Aan het toegankelijke rubberen penisje is een pompje bevestigd waarmee je na het inbrengen zelf de intensiteit kunt opvoeren. Let op: gebruik geen glijmiddel op oliebasis, dat tast het rubber aan.

 

De speeltjes zijn allemaal te koop in de webstore van Mister B.

Winnen!
 

Mister B heeft onlangs een nieuw magazine uitgebracht voor iedereen die – een klein beetje of heel erg – geïnteresseerd is in de leer- en fetisjscene. Het heet Wings en we mogen er vijf exemplaren van verloten.

Ook van de Inflatable Dildo mogen we twee exemplaren weggeven. Kans maken? Stuur ons een mailtje via win@gay.nl o.v.v. 'Leatherpride', geef aan op welk item je kans wilt maken en vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden. Maak je geen zorgen, we zullen de winnaars niet publiekelijk bekendmaken. Deze winactie is inmiddels gesloten.