5 seksspeeltjes waar je waarschijnlijk nog nóóit van gehoord had

Van de Chastity Cage tot de Inflatable Dildo

20 oktober 2015, 1 minuut

In samenwerking met leer- en fetisjwinkel Mister B hebben we voor jullie een selectie speeltjes verzameld waarvan je het bestaan waarschijnlijk in je stoutste dromen nog niet had kunnen vermoeden. Maak kennis met de Chastity Cage en zijn vier stoute vriendjes.

Electric Eric

Electric Eric

We beginnen braaf. Deze vibrator, met de gezellige naam Eric, ziet er op het eerste gezicht weinig speciaal uit, maar schijn bedriegt. Eric is de namelijk de eerste vibrator die niet één, maar twee vibratiepunten heeft. Zowel de stam van de dildo als het topje geven heerlijke trillingen en hij geeft ook nog elektrische schokjes. Eric heeft maar liefst acht verschillende programma’s en vijf verschillende intensiteitsniveaus.

Chastity Cage

Chastity Cage

Chastity was niet alleen de dochter van Cher, maar blijkbaar ook een heel uniek seksspeeltje. Dit roestvrijstalen peniskooitje kun je om de penis van je partner bevestigen om te zorgen dat er geen andere vent bijkomt, hoe graag hij dat ook zou willen. De kooi is in verschillende maten verkrijgbaar.

Dominator Sounds Bullet 2

Dominator Sounds Bullet 2

Van deze gaan wij toch een beetje bibberen. Dit stijlvolle stokje is bedoeld voor ‘urethral play’. Blijkbaar heeft je plasbuis namelijk het hoogste aantal zenuwuiteinden van je hele lichaam. Dit staafje kun je bolletje voor bolletje in je plasbuis laten verdwijnen. Een soort bezoekje aan de GGD, maar dan voor je plezier? Wees voorzichtig!

Refuel Head Harness

Refuel Head Harness


Tja, deze laat weinig aan de verbeelding over. Het is een tuigje met een trechter. Eenmaal bevestigd is er geen uitweg meer. Voor mensen met een fetisj voor frisdrank en andere vloeistoffen.

Inflatable Dildo

Inflatable Dildo

Dit is onze favoriete nieuwe aanwinst: een dildo waarvan je zelf het formaat kunt bepalen. Aan het toegankelijke rubberen penisje is een pompje bevestigd waarmee je na het inbrengen zelf de intensiteit kunt opvoeren. Let op: gebruik geen glijmiddel op oliebasis, dat tast het rubber aan.

De speeltjes zijn allemaal te koop in de webwinkel van Mister B.

Magazine 118
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau