Kim Holland zei meteen 'ja' toen ze werd gevraagd voor de jury: 'Voor mijn films ben ik altijd op zoek naar nieuwe jongens en meiden, dus een oog voor talent heb ik wel ontwikkeld. Nu mag ik gaan bepalen wie het nieuwe gaymodel van 2015 gaat worden. Ik kan niet wachten om al die knappe mannen voorbij te zien komen op de catwalk.'

'Ik ben erg benieuwd wie dit jaar gaat winnen', zegt topturner Jeffrey Wammes. Wammes weet het een en ander over modellenwerk: in 2011 stond de sporter op de cover van de L'HOMO. Over het feit dat hij zelf ook goed in de smaak valt bij het Lollipop-publiek: 'Dat is natuurlijk leuk om te horen. Naast Kim en Jeffrey bestaat de jury uit: ex-topmodel en actrice Dorien Rose Duinker (Elite, Moordwijven, Playboy), entertainer Tommy Parker (X Factor Duitsland, BNN) en de zangeressen Mandy Huydts (Frizzle Sizzle, Toppers in Concert), Marjolein Spijkers (I Luv Holland Band en stemactrice in kinderseries) en Reva Thorns (dj, improv band VONK).

De presentatie van de modellenjacht is in handen van Richard van Iperen. De voorrondes van Lollipop's Next Top Model vinden plaats op 20 en 27 november en de grote finale is op vrijdag 4 december om 21.30u.

Altijd al gebaald dat je maar niet door de ballotage kwam bij Holland's Next Top Model? Pak je kans! Aanmelden kan via info@delollipop.eu of binnen aan de bar.