Dinsdag 3 november: Unhung Hero
Patrick wordt publiekelijk afgewezen door zijn vriendin als hij haar ten huwelijk vraagt tijdens een basketbalwedstrijd. De beelden gaan viraal. De reden van de afwijzing? Patricks penis is te klein. In deze cockumentary gaat Patrick de wereld over op zoek naar het antwoord op de ultieme vraag.

Dinsdag 10 november: A Complete History of My Sexual Failures
Waarom is Chris Watt zo vaak gedumpt? Hij besluit het te vragen aan al zijn exen. Het leidt tot een hilarisch en ontroerend document over een chaotisch liefdesleven. Een ex-love story.

Dinsdag 17 november: The Good Son
Het ongelofelijke verhaal van de 22-jarige Israeliër Or die in het geheim spaart voor een geslachtsverandering in Thailand. Hoe reageert zijn conservatieve omgeving als hij terugkeert als vrouw?


Dinsdag 24 november: Big Like Me
Van pillen tot pompen en plastic implantaten, in Big Like Me gaat komediant Greg Bergman all the way in zijn obsessie om een grotere penis te krijgen.

Dinsdag 1 december: Confessions of a Sex Addict
Jeff Leach is een succesvolle stand-upcomedian. Het belangrijkste in zijn leven? Vrouwen in zijn bed krijgen. Met 27 jaar staan er al 300 vrouwen op zijn lijstje. Maar nu wil hij weleens een serieuze relatie. In deze hilarische documentaire onderzoekt Jeff waarom het hem maar niet lukt een vrouw als meer dan bedgenoot te zien.

De docureeks Mijn pik en ik begint morgen om 22.55 uur bij de BNN op NPO 3.