In Duitsland, de VS, Brazilië was het al langer mogelijk, maar sinds kort kunnen ook Nederlanders hun nieuw lach laten testen bij tandheelkundig centrum Smile2Go in Rotterdam. 

‘Uit onderzoek blijkt dat 49 procent van de mensen als eerste naar iemands lach kijkt en daarna pas naar de ogen, kleding of het haar’, aldus Tom Huigen van Smile2Go, de man die het concept naar Nederland heeft gehaald. ‘Voor tandartsen staan gezondheid en functie van het gebit op nummer 1. Terecht natuurlijk, maar de esthetiek van het gebit is vaak ondergeschikt, terwijl de consument daar juist veel belang aan hecht.’

Hoe werkt het precies?
Een afspraak maken is helemaal gratis en vrijblijvend. Je ontvangt eerst een korte ‘Smile-Analyse’, waarbij wensen worden besproken, foto’s worden gemaakt en aangetoond wordt welke verbeteringen mogelijk zijn. Vervolgens kun je speciale Testeneers® laten maken, waarmee je jouw persoonlijk eindresultaat even voor kunt proeven. Hierna kun je ervoor kiezen om een of meerdere facings te laten plaatsen.

Benieuwd geworden? We mogen bij Gay.nl één gratis smile-makeover* verloten. Kans maken? Stuur vandaag nog een mailtje met je naam, telefoonnummer en een foto waarop je gebit duidelijk zichtbaar is naar win@gay.nl o.v.v. 'Smile2Go'.

*Bevat plaatsing van 6 facings in het bovengebit, mits de mondgezondheid en -situatie dit toelaten. Om kans te maken op de behandeling, dien je eerst Testeneers aan te laten meten.