Bissett is de huidige Canadese kampioen op de driemeterplank. Hij is momenteel aan het trainen voor de Olympische Spelen in Rio volgend jaar. Wilfong komt uit voor de universiteit van Miami. Hij is de eerste openlijk homoseksuele atleet op die school. 

Beide jongens vertellen dat even te hebben geworsteld met hun geaardheid, maar daar nu helemaal klaar mee te zijn. Bissett: 'Tanner was al uit de kast toen we elkaar ontmoetten, en dat was vanzelfsprekend een beetje eng voor me. Ik ben dankbaar dat ik hem heb ontmoet. Doordat ik hem heb, heb ik veel geleerd over mezelf. Door die ervaring ben ik hier gekomen'.

Tanner herhaalde elke dag de woorden 'ik ben niet homo' tegen zichzelf, maar heeft er inmiddels geen moeite mee bekend te staan als "homoseksuele duiker". 'Ik vind het prima dat mijn homoseksualiteit onderdeel uitmaakt van mijn reputatie. Ik vind het zelfs leuk. Op de middelbare school had ik het vreselijk gevonden. Nu is het the cool thing. Ik kan mezelf zijn en hoef me geen moment zorgen te maken over wat anderen van me denken.'

Zo te zien hebben ze het heel gezellig met z'n tweeën. 😍

Bron: Queerty