Doe het lekker zelf
Geen date/relatie/echtgenoot in de buurt deze kerst? Dan doe je het toch lekker zelf? Met de Atomic Jock Jerk masturbator, die wel wat wegheeft van een pepermolen, bereik je binnen no-time een hoogtepunt. De ribbelstructuur aan de binnenzijde en het superzachte rubber zorgen voor een heerlijke sensatie. Zelfbevrediging was nog nooit zo bevredigend.

Good vibrations
Nee, dit is geen Singstar-microfoon. Met deze magische staf doe je niet onder voor een getrainde masseur. Laat je niet bedriegen door de maat, de Doxy is goed inzetbaar voor de zwaardere klussen. Het apparaatje geeft tot wel 9000 vibraties per minuut. Ook uitermate geschikt voor de intieme zones.

Tongstrelend
Dit kleine vriendje is een genot voor je Jingle Balls. De Teardrop vormt zich lekker strak rond je gereedschap en heeft een tongvormig uiteinde dat tijdens het neuken je perineum kietelt. Je kunt deze cockring op verschillende manieren dragen. Ondersteboven, binnenstebuiten, it’s the gift that keeps on giving.

Kiekeboe
Met deze prachtuitvinding creëer je je eigen darkroom. De Pocket Darkroom lenses komen goed van pas wanneer iemand het licht in de darkroom is vergeten uit te doen, wanneer je je blinddoek kwijt bent, of bijvoorbeeld wanneer je ‘verduisterende gordijnen’ te wensen over laten. Bonustip: scan voor het inbrengen even goed de ruimte.

Down the chimney
Met dit populaire middeltje glij je zo door de schoorsteen. Mister B Glide Extreme – verkrijgbaar op water- en siliconenbasis – bevat namelijk een ontspannende substantie (het chemische equivalent van kruidnagel), waardoor vooral de eerste minuten van penetratie een stuk minder pijnlijk worden. Maak je niet druk, je zult nog genoeg voelen. Bijkomend voordeel is dat dit glijmiddeltje goed helpt tegen vroegtijdige ejaculatie. It’s gonna be a long, long Christmas.

Wist je dat je bij een Jaarmembership op Gay.nl momenteel een Mister B-giftcard ontvangt ter waarde van € 35,-? Kijk voor de voorwaarden op gay.nl/member/offers.