Gaysail.com organiseert zeilreizen voor gay jongens en mannen langs de mooiste plekjes op aarde, zoals Griekenland,  Turkije, KroatiëSint MaartenBritse Maagdeneilanden, de Bahamas en Thailand. De ervaren gay schippers nemen je veilig mee op cruise. De meeste reizen zijn bovendien inclusief de service van een gay kok, accommodatie aan boord, ontbijt, lunch, diner en praktische zaken als havengeld en eindschoonmaak. Overnacht je een rustige baai,  wordt er ook aan boord voor je gekookt en gedineerd. Bij een bezoek aan een dorpje, word je door de ervaren bemanning meegenomen naar lokale restaurants.

Gaysail.com biedt, samen met haar andere labels, AdonisGaySailingGayNudeSail en Adonis Exclusive zo'n 40 zeilcruises per jaar, samen goed voor zo'n 450 tevreden gay klanten per jaar. Klanten geven de cruises gemiddeld een 8,2. Ze hebben ruim twintig jaar ervaring. Ze kennen de routes, de mooie plekjes, de stille baaien en de leuke restaurants. Een overgetelijke reis!

100 euro korting
Lijkt zo'n zonnige zeiltocht je wat? Als bezoeker van Gay.nl kun je nu een speciale korting van 100,- krijgen als je boekt voor 10 januari. De korting krijgen is heel eenvoudig: boek de vakantie online en kies de optie 'vaste klant'. Geef vervolgens alleen nog aan dat je gebruik wilt maken van deze Gay.nl-actie.

Bekijk het volledige aanbod van Gaysail.com