Deze stoere webshop heeft alles in huis voor de perfecte scheerbeurt: De mooiste scheersets en -messen, zachte kwasten van dassenhaar en allerlei exclusieve verzorgingsproducten om je scheerbeurt mee af te ronden. 

Scheren in 3 stappen

De perfecte scheerbeurt bestaat uit drie stappen:

1) De preshave. Hierbij worden de huid en haren met een preshave-product voorbereid op de scheerbeurt door ze te beschermen en zachter te maken. Hierdoor gaat het scheren gemakkelijker en bereik je een gladder resultaat zonder irritaties of branderig gevoel.

2) De shave. Met een goede kwast van dassenhaar is binnen een mum van tijd een lekker dik scheerschuim gemaakt van een scheercrème of –zeep. Bij Verzorgingvoormannen.nl zijn kwasten in diverse maten te verkrijgen. Scheercrèmes en –zepen zijn verkrijgbaar in tientallen geuren. Met een safety razor, het klassieke scheermes, wordt het beste en gladste scheerresultaat bereikt.

3) De aftershave. Sluit de scheerbeurt af met een verzorgende aftershave in een heerlijke geur. Bij kleine snijwondjes kan het bloeden worden gestelpt met aluin.

Voor meer cadeau-inspiratie: www.verzorgingvoormannen.nl.