Apeldoorn: New Years Ball Masquerade

In Apeldoorn kan je gratis feesten in Club Entrance. Het thema is 'gemaskerd bal' en draag je het meest originele masker, dan zou je zomaar eens een fles champagne kunnen winnen.

Club Entrance
Kapelstraat 5
Vanaf 01:00 tot laat.
Entree: gratis én een glas bubbels

Groningen: Bubbels, Boobs and Bottoms

In het noorden pakken ze uit bij De Kast: de club wordt helemaal omgebouwd zodat er op meerdere verdiepingen gedanst kan worden. De dj-line-up bestaat onder anderen uit Jody Bernal, Faya Lourens en Tranny 4/7 en de dresscode is lekker uitgebreid.

De Kast
Oosterstraat 7a
Vanaf 00:00 tot sluit
Entree: 15 euro

Antwerpen: Red&Blue NYE Party

In de grootste gay lub van de Benelux gaat het natuurlijk ook op oudjaarsavond los. Woon je niet in Antwerpen? De club heeft een aantal deals met hotels gemaakt: kun je er meteen een weekendje van maken.

Red&Blue
De Keyserlei 66-70
23:00 tot 08:00
Entree: 23 euro (18 euro vvk)

Nijmegen: Oud&Nieuw

De Thomtom bar in Nijmegen belooft een oud-en-nieuwfeest te geven dat 'net even anders' is. Gelukkig zijn er ook de oude vertrouwde classics als vuurwerk en een welkomstdrankje. 

Thomtom
Van Welderenstraat 65
23:00 tot 06:00
Entree: 9,41 euro

Utrecht: Gelukkig Nieuw Haar

Het is inmiddels een traditie: het pruikenfeest in het Utrechtse Café Kalff. Dit jaar is thema Haerobics, dus denk Jane Fonda, lycra pakjes en beenwarmers.

Café Kalff
Oudegracht 47
20:00 tot 03:00
Entree: 60 euro voor all-inclusive


Amsterdam: OUT & NYX

NYX heeft een jaar met fabuleuze feesten achter de rug en maakt zich op voor het volgende! En omdat ze geen genoeg kunnen krijgen van champagne, confetti en zoenen, is het elk uur opnieuw oud en nieuw! NYX neemt je mee op een trip rond de wereld en begeeft zich elk uur in een ander land! HAPPY NYX YEAR!

Club NYX
Reguliersdwarsstraat 42
23:00 tot 06:00
Entree: 35 euro