Meet, greet & party
True Colors wordt alweer voor de vierde keer gehouden. Bijna 2000 mensen van grote en kleine Nederlandse LHBT-organisaties zijn aanwezig. True Colors begint om 16:00 uur met een netwerkevent. Vanaf 18.00 uur presenteert Peter van der Vorst het hoofdprogramma en om 19.00 barst het grote feest los. Naast Berget Lewis zijn onder andere Mayday, Miss Bunty, Bramsterdam & Big General van de partij. Voor wie maandag geen plannen heeft: de afterparty in de kleine zaal gaat door tot 02.00 uur 's nachts.

Barbara Straathof
Elk jaar wordt tijdens het in memoriam stilgestaan bij mensen die de LHBT-gemeenschap zijn ontvallen in het afgelopen jaar. Barbara Straathof (The Voice of Holland) zingt tijdens het herdenkingsmoment een ingetogen ballad. 

Geluid aan? Kom alvast in de stemming met de teaser voor True Colors! Kom jij de 24ste in Paradiso Amsterdam met ons mee...

Geplaatst door True Colors op vrijdag 8 januari 2016

Voor de helft van de prijs naar True Colors '16? 
Gay.nl'ers kopen nu via deze link toegangskaartjes voor dit event voor de helft van de prijs (op is op!). Zorg dat je op tijd een kaartje koopt, de helft van de 2000 beschikbare kaartjes is al weg. Alle opbrengsten komen ten goede van de activiteiten van COC Nederland.

Bekijk voor meer informatie het Facebookevent.

Beeld: True Colors, Geert van Tol