Elke week zullen de drie mannen praten over de nieuwste gadgets, de lekkerste mannen en de beste (of slechtste) muziek. Daarbij kun je een harde mening verwachten: niets of niemand ontkomt hun felle commentaar.

De drie hosts weten waar ze het over hebben. Als hoofdredacteur van Gay&Night Magazine is Martijn Tulp op de hoogte van alles wat in de gay scene gebeurt en ook bekende artiesten hebben geen geheimen voor hem. Ook vlogger en visagist Alfredo van der Veen neemt geen blad voor de mond. Om te zorgen dat de twee mannen niet te veel door elkaar heen zullen kakelen, leidt de Vlaamse Dimitri Vantomme de show. Voor Nederlanders is hij misschien nog niet zo bekend, maar Vlamingen zullen hem al kennen als zanger, dj en presentator van JIM.

'Dimi, Fredje en ik kunnen het echt goed met elkaar vinden, en dat zie je op het scherm,' vertelt Martijn. 'In GAY WHAT?! komt echt álles aan bod, van het Songfestival tot koorknapen, tot boeken van heel serieuze mensen. Maar er wordt vooral veel gelachen. Kijken dus!' In onderstaande trailer stellen de hosts zich alvast voor.

GAY WHAT?!

Ze zijn van alles op de hoogte, vlijmscherp en soms een beetje vals. Het zijn de mannen van GAY WHAT?!, de nieuwe hysterische talkshow van OUTtv. Vanaf zondag 17 januari elke week om 22.30 uur te zien op OUTtv!

Geplaatst door OUTtv op woensdag 6 januari 2016

GAY WHAT?! is elke zondag te zien op OUTtv om 22.45 uur.