Even spoelen
Niets wat de pret zo bederft als (resten van) een bruine trui. Geen slecht plan dus om de endeldarm voor de daad even goed uit te spoelen. Deze ‘little black dress’ onder de anaaldouches leent zich hier perfect voor. Gebruik geen zeep, gewoon een beetje lauwwarm water klaart de klus prima. Rustig inbrengen, volspuiten, de viezigheid dumpen op het toilet en herhalen tot er een schoon stroompje uit je achterste komt. Ga rustig te werk, dat neemt je darmwand je in dank af.  

Rekken en strekken
Voor het eerst geneukt worden kan best wat ongemakkelijk aanvoelen. Oefen daarom eerst even met een hulpstuk. Weet je gelijk of je stap 1 goed onder de knie hebt. Deze buttplug is een mooi maatje voor beginners. Maak ‘m wel even goed schoon met water en zeep of een toycleaner voordat je ‘m weer opbergt.

Eèèèn, ontspan
Nog altijd geen succes na het oprekken? No worries, overkomt de besten. Deze relaxspray van Mister B biedt uitkomst. Na aanbrengen ontspant je kringspier, waardoor deze een stuk ontvankelijker is voor bezoekers. Je zult echter nog genoeg voelen van de penetratie, maar dan dus alleen in positieve zin!

Easy access
Je hebt het wel aardig door? Cool, dan is het misschien leuk om een beetje te gaan variëren. Verras je sekspartner bijvoorbeeld eens met een mooie jockstrap. Het oogt spannend, je laat nog iets over aan de verbeelding en het scheelt je weer een kledingstuk dat van je lijf getrokken moet worden.

Basismateriaal
Dit glijmiddeltje op siliconenbasis is je beste vriend bij alle anale activiteiten. Een klein beetje is genoeg voor uren plezier en mocht je last hebben van een dry spell, dan is-ie ook nog te gebruiken als massageolie of moisturizer. Handig!

Happy humping!