Acid Betty
De grande dame van dit seizoen, afkomstig uit Brooklyn, New York. Beschrijft haar dragstyle als alternatief, aggressief en 'hypercolored glow in the dark'. Ondanks alle kleurtjes komt ze niet bepaald hartelijk over. Ze zegt geen vrienden te hebben en dat verrast ons niet bepaald.

Bob The Drag Queen
Je BOB voor vanavond. Alleen al 12 punten voor haar prachtige naam. Bob staat voor Big Old Bottom. Beschrijft zichzelf als grappig, hilarisch, oogverblindend en nederig. Zeer, zeer nederig. Nu al een van onze favorietjes. Een lovebaby van Michelle Obama en Bozo the Clown.

Chi Chi DeVayne
Chi Chi oogt een beetje als een degelijke huisvrouw uit de jaren 50. Voor iemand die zichzelf als 'energiek' bestempelt komt ze een beetje uitgeput over, maar wie weet dat er toch wat pit in blijkt te zitten.

Cynthia Lee Fontaine
Zoals bij ieder seizoen mag een beetje Puerto Ricaans bloed niet ontbreken. Phi Phi O'Hara, zo ongeveer de grootste trut uit het verleden van Drag Race, ziet ze als potentiële BFF. Dat belooft wat.

Derrick Barry
Britney doet ook mee dit seizoen! Een soort van. Deze sexy showgirl ziet er prachtig uit, maar neemt zichzelf bloedserieus. Hopelijk kan ze ook een beetje om zichzelf lachen. Ze heeft bijvoorbeeld al niet de moeite genomen zichzelf een artiestennaam aan te meten. Deed mee aan America's Got Talent als Britney-impersonator.

Dax Exclamation Point
Ook deze dragqueen heeft haar jongensnaam aangehouden als dragname. Komt weinig sympathiek en nogal verveeld over. Begon aan drag 'omdat de dragqueens die ze zag haar verveelde'. Laten we zien met wat voor baanbrekende nieuwe ideeën ze op de proppen komt.

Kim Chi
Deze queen werd gisteren als eerste bekendgemaakt. Heeft zichzelf vernoemd naar een traditioneel Koreaans gerecht. Heeft een lekker slisje en komt supersympathiek over. Lijkt regelrecht weggelopen uit een animefilm.

Laila McQueen
Een kruising tussen een stripper en gekke punkrockmeid. Het oogt allemaal een beetje rommelig en goedkoop, maar toch hebben we het gevoel dat deze dame nog wel eens voor wat interessante situaties kan gaan zorgen.

Naomi Smalls
Waarschijnlijk de meest modebewuste meid van de groep. Superskinny, superlang en superstijlvol. Heeft wel wat weg van naamgenoot Naomi Campbell, maar dan met (nog) meer kaaklijn.

Naysha Lopez
Noemt zichzelf 'the beauty'. Heel bescheiden. Verzorgt haar drag graag tot in de puntjes, maar maakt mensen ook graag aan het lachen. Haar idool: Jennifer Lopez. Laten we zien of ze net zo goed kan lip-syncen.

Robbie Turner
Het lijkt een thema dit seizoen, 'female impersonators' met mannennamen. Robbie laat zich inspireren door de Hollywood-films van weleer, dus dat gaat ongetwijfeld een aantal gave looks opleveren.

Thorgy Thor
Je spelt het 't', 'h', 'orgy'. Deze dondergodin uit Brooklyn heeft wat Noors bloed in zich, vandaar de naam. Deze hilarische fashionclown heeft wat ons betreft de beste instelling als het op drag aankomt: neem het níét te serieus.

Op LogoTV.com stellen de queens zich aan je voor in een reeks interviewvideo's. Het nieuwe seizoen gaat op 7 maart in première in Amerika. In Nederland zal het programma vanaf 15 maart elke dinsdag om 21.30u worden uitgezonden door OUTtv.