De vloggers zullen live (bijna) alle vragen van het publiek beantwoorden; over coming-out, relaties en seksualiteit. Tevens zal in de uitzending live een jongen worden gevaccineerd tegen hepatitis B.

De livestreams van Ericos en Nanne zijn de derde in een serie van Sense-Livestreams, waarin online persoonlijkheden live vragen van hun kijkers beantwoorden. Na David en Revé die voornamelijk jongens (gamers) aanspraken en YousToub en Défano Holwijn (respectievelijk een Marokkaanse en een Antilliaanse YouTuber) is het nu de beurt aan twee homojongens. Hanneke Roosjen, projectleider van Sense.info: 'Tijdens de livestream kunnen kijkers vragen stellen via Twitter (#senselive) of via het forum op sense.info/live. Via dat forum kunnen vragen ook anoniem worden gesteld. Deze hele week worden ook vragen verzameld via de Twitter- en Instagramaccounts van de vloggers [@Ericossie en @Nannemeijer – red.].'

Website Sense.info richt zich op jongeren van 12 t/m 25 jaar en verspreidt betrouwbare info over seks en seksualiteit.

De livestream is vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur te volgen via www.sense.info/live. Wat zou jij deze mannen graag willen vragen?