Communiceren kun je leren
Het is nu al hét woord van 2016: etherdiscipline. Tijdens Wie is de Mol? maakte Ellie de andere kandidaten even goed duidelijk hoe ze het meest efficiënt met elkaar in gesprek konden treden. We zien Ellie dit graag wekelijks doen, het liefst bij duurzaam ontwrichte koppels die al jaren geen zinnig gesprek meer hebben gevoerd.

Of je worst lust
Of Ellie kan koken weten we niet, maar wat zou het fijn zijn als ze – al dan niet samen met zusje Marja Lust – een gezellig kookprogramma zou krijgen op 24Kitchen of AT5. Uiteraard met de nodige traditioneel Amsterdamsche gerechten. Alternatieve titel: Wat de pot schaft!

Flikken Amsterdam
Als er geen echt opsporingsprogramma komt, dan maar een fictief exemplaar! Wat betreft Amsterdamse politiesoaps is het sowieso de afgelopen jaren wat stil geweest. Mayday helpt Ellie vast graag met het schrijven van een aantal interessante plottwisten.

Geboeid
Een soort Sex voor de Buch, maar dan nog nuchterder. Uiteraard presenteert Ellie alles in uniform – inclusief knuppel – om het geheel wat extra cachet te geven.

Lieve Lust
Hart in Aktie, maar dan met Ellie. Ze is niet voor niets afgelopen zondag gekroond tot Roze Lieverdje. Ze lijkt in eerste instantie wat streng, maar deze vrouw heeft een hart van goud.

In wat voor show zouden jullie Ellie graag op de buis zien?

Tekst: Martijn Kamphorst / Fotografie: Johan van Walsem