In het interview vroeg OUTtv Douwe naar zijn meest homoseksuele trekje. Zijn antwoord: 'Is seks met mannen goed?'. Het hele interview is vanavond om 18.45 uur te zien in OUTtv Update. 

Douwe Bob is biseksueel

Douwe Bob is biseksueel Douwe Bob deed een grote onthulling afgelopen vrijdag tijdens een interview met OUTtv. Wij zijn ontzettend trots dat Douwe ons land zal gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival en openlijk uit durft te komen voor zijn geaardheid. Het hele interview zie je vanavond in OUTtv Update om 18.45 uur.

Posted by OUTtv on Thursday, March 10, 2016

He, ho, of bi
Het is niet de eerste keer dat Douwe Bob uitspraken doet over zijn seksuele oriëntatie. In 2013 liet hij in een interview met Viva reeds weten zowel met jongens als meiden te hebben geëxperimenteerd. Toen zei hij nog: 'Het is juist fijn om te weten dat iets wel of niet jouw ding is. Nu weet ik in elk geval zeker dat ik meer gevoelens heb voor meisjes.' 

In een interview met JFK Magazine eerder dit jaar zei Douwe: 'Ik ben met een man naar bed geweest, puur om te proberen, ik wilde weten hoe dat was. (...) Het bleek niet mijn ding.'
 
Voor Lief, Lijf & Leven, een film over seksuele voorlichting, bedoeld voor mensen met een (licht) verstandelijke of communicatieve beperking, nam Douwe Bob niet geheel ontoevallig onderstaand nummer op.

Slow down
Op 10 mei zal de zanger Nederland vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in met het nummer 'Slow down'. 'Het is een protestnummer tegen mezelf, tegen de snelheid waarmee ik in Amsterdam leef. We moeten ons levenstempo vertragen', vertelde hij aan de NOS.
 
Bron: OUTtv | Coverbeeld: Albumhoes 'Slow Down'