Het kind in het filmpje komt thuis met een tekening van haar vader, moeder en broertje. Daarbij merkt ze op dat een klasgenootje twee mamma’s heeft getekend. ‘Ze zei dat ze met elkaar getrouwd zijn. De juf zei dat het kan, als ze maar van elkaar houden en gelukkig zijn.’ Scherpe vrouw, die juf. 

'Ook homo's zijn welkom in het paradijs, als ze maar veranderen.'
De moeder reageert echter minder vrijdenkend. ‘Nou, mensen hebben verschillende ideeën over wat goed en slecht is, maar wij willen weten wat Jehova vindt. Hij wil dat we echt gelukkig zijn, daarom heeft hij het huwelijk bedacht zoals in de Bijbel staat.’ Daarna volgt een reeks argumenten om haar standpunt ‘kracht’ bij te zetten, waaronder een vage vergelijking met een man die ongewenste artikelen op een vliegtuig probeert mee te smokkelen.

Het kind is echter nog niet overtuigd: 'Maar ik wil dat iedereen in het paradijs komt!'. 'En Jehova ook’, antwoordt de moeder. 'En weet je wat, mensen kunnen veranderen. Daarom prediken we ook.' Hierna vervolgt ze haar indoctrinatielessen, zodat het goedbedoelende meisje morgen aan haar vriendinnetje kan vertellen dat haar twee moeders niet in het paradijs zullen komen.

Het filmpje is alleen beschikbaar via de site van Jehovah’s Getuigen, maar bovenstaande YouTuber was zo vriendelijk het op zijn kanaal te delen.